Herkese iyi akşamlar,
Yabancı bir youtube kanalı açtım online bir oyun üzerine editlerim bilgi videoları hazırlıyorum. 1 ay olmak üzere fakat videolar 10-20 görüntülenmese shorts atıyorum shortslarda 20 izlenmeyi geçmiyor😁 hatta bir çoğu görüntülenme bile almıyor😂
Ne zaman kadar böyle gider emin değilim.
Rakip kanallarım ile kullanılan anahtar kelimeler etiketlerle seo yaptım. Videoları hazırlarken vidiq kullanıyorum. Tumbnail resimleri de düzenliyorum. Şuan için global kanal olduğu için reddit deki toplulukları kanalım hakkında inceleme yorum rica ediyorum. En azından bir trafik olsun bir kaç kez girenlere daha sonra videolarım öner çıkarılır belki diye.
Forumda global takipçi ve izlenim satanlar var ama algoritmayı bozarım diye almak istemiyorum.
Önceden 8-10 tane türkçe short yayınladığım (600-800 izlenmişti o shortlar) kanalı yabancıya çevirdim belki şuan algoritma ondan bozulmuş olabilir.
Şimdilik devam edeceğim algortima muhtemelen geç öğrenecek youtube aramalardan tek tük gösterim alıyorum.
Önerileniz var ise konu hakkında tartışabiliriz, çünkü youtube hakkında hatırı sayılır yazılmış ebook vs göremedim. Ebook satmaya çalışan arkadaşlar yazmasın lütfen bilgiyi burda paylaşalım herkes faydalansın.