iş yaptığınız sektörle ilgili bilgimiz yok Ancak, savaş bittiği anda hiç sıkıntı olmayacak şekilde devam edeceklerini düşünüyorsanız bahara kadar ben de savaşın bir noktaya geleceğini ve sonra belli bir açılma olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla, iyiniyetli olduğunuzu ve işiniz açısından da gerekli gördüğünüz için bu kişileri tutmak istediğinizi anlıyorum. Ancak, iş hayatı gerçekçi olmayı ve hızlı hareket etmeyi gerektiriyor. Bu kişileri daha sonra istihdam edemeyeceğinizi düşünüyorsanız bu durumu realize etmeniz gerekir ve bunu ne kadar önce yaparsanız o kadar iyi olur.
Bu kişileri mutlaka işten çıkartmamak istiyorsanız benim tavsiyem, başka işyerlerinde geçici çalışmalarını sağlamak gibi bir şeye girmeyin. Size ileride faydalı olacaklarını düşünüyorsanız ve sadece 3 ay için bu gerekliyse o zaman o 3 ay sonra yapacağınız iş ile ilgili hazırlık yaptırmalısınız. Yani o yapacağınız işle ilgili ileride çalışmalarında kullanacakları eğitimler veya pazar araştırmaları gibi çalışmalar yaptırmalısınız. Size uzun vadede faydalı olacak şey bu bence. Herhangi bir ödeme beklentim yok umarım iyi bir sonuç alırsınız iyiniyetinizden.