Geçenlerde park yerinden çıkarken solu kontrol ettim hatta aynaya güvenmeyip kafamı camdan çıkarıp baktım, hiç araç yoktu zaten hemen arka taraf viraj olduğu için araç gelse bile en fazla 20 ile dönebilirdi.

Tam çıkış yaptım, sorun yok yola girdim derken bir araba korna çalarak gelip bana daldı. Halbuki bir fren yapsaydı durabilirdi ama korna çalmayı tercih etti. Soldan ufak bir hasar aldım, far ve tampon çizildi, tamponda boya çatlakları oldu ve davlumbaz kırıldı.

Çok bir şey olmadığı için tutanak tutmadık. (Bu bir hata biliyorum, bunun üstüne konuşmayalım şu an için)

sol ön lastiğe çarpmış olacağı şüphesiyle 1700TL ödeyip hasar tespiti yaptırdım, bir şey çıkmadı.

Kasko bitmek üzereydi, mini onarımdan tamponu boyatayım dedim, mini onarıma girmez dediler. Tamponu boyamaya 5000tl istediler, sedefli olduğu ve tutması zor renk olduğu için sanırım.

Far temizletme 1000tl

Orjinal davlumbaz ise 3750tl

ve bunların hepsi işçilik hariç. Ben yine insiyatif alıp adamdan 2750tl istedim. Şimdi adam ödememek için sanırım arabayı getir bi bakalım parçalara vs. davlumbaz nasıl o kadar eder vs diyor. Araba 2020 model bir araba, her şey dahil 300-500e çözülebileceğini sanıyor sanırım. Aynı mahallede oturduğumuz için kaçarı yok ödeyecek ama bu rakamı daha da kırmaya çalıştığı için bu durum hoşuma gitmedi. 1-2 saate buluşacağım.

Tutanak tutmayarak haksız olabilirim, onun dışında bu adamın bu iyi rakama bile pazarlık yapması saçmalık değil mi ?