6.000 Forum Tanıtım + Makale 1 TL ------------------------------------- 150 x 40 Tanıtım 40 Adet 100 KELİME MAKALE
-------------------------------------
Açık arttırma başlangıç fiyatı: 1 TL Minimum arttırma : 50 TL Hemen al fiyatı : 2000 TL Bitiş zamanı : +6 Saat
Aktif Konu:
TIKLA
+200 Güzel Yorum
20 site 200 forum da tanıtım için anlaşıldı. Arkadaş oldukça ilgili ve cana yakın, Uzun soluklu çalışmak dileklerimle. Bol kazançlar.
hizmet alınmıştır gayet hızlı teslim etti arkadaş
7 sitem için hizmet aldım başarılı
hizmet alınmıştır gayet temiz ve güzel bir iş çıkartılmıştır teşekkürler bir daha çalışacam sizinle hocam.
Satın Alım Yapıldı İlgili bir arkadaşımız.
Merhaba, satışlar devam ediyor mu?
Merhabalar, Hayırlı Satışlar düşünüyorum hayırlısı ile ilerleyen zamanlarda.
Merhaba, manuelmi yoksa programlami yapiyorsunuz acaba. Banka hesap numaraniz ile birlikte donus yaparmisiniz
Kendisi çok yardımsever anlayışlı bu profesyonel tutumundan dolayı hep çalışacağım. Teşekkür ederim
7 sitem için hizmet aldım başarılı
Hizmet alındı ilgili birisi.
Forum tanıtım satın alındı. Sürekli iletişime açık bir arkadaş ve güveniir bir satıcı. Gayet hızlı bir sipariş oldu. Teşekkür ederim.
Hizmet alındı, teşekkürler.
Bende tanıtım yazısı aldım memmunum 😊
Hizmet alındı. Kısa sürede raporu teslim etti. Teşekkürler.
Hizmet alındı teşekkürler
Hukuk sitesi için çalışma yapıldı. Tanıtım yazısi oldukça kaliteliydi. Çalışma etkisinin de çok iyi olacağını düşünüyorum teşekkürler.
hizmet alınmıştır gayet hızlı teslim etti
2 Adet Forum Tanıtım Paketi Alındı A+++
manuel tanıtım paketi alındı A++
170 Forum tanıtım paketi alındı, bol satışlar
Bir adet ilk paketten sipariş verilmiştir.
Forum tanıtım hizmeti alındı. Ellerinize sağlık
Hizmet alınmıştır 😊
İlgili bir arkadaş teslimatı bekliyorum 😊
İşini disiplinli şekilde yapan bir arkadaşımız. Teşekkür ediyorum.
Bir çok kez çalıştık, 2022'de de daha büyük paketlerle çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum.
forum tanıtım alındı gayet hızlı teslim etti teşekkürler
hocam wpden yazdım , kriptoparamız için hizmet almak istiyoruz, tükçe ve ingilizce karışık
Hizmet alınmıştır, hızlı ve ilgili bir arkadaş herkese tavsiye ederim
Forum tanıtım hizmeti alınmıştır ilgili ve hızlı teslim etti teşekkür ederim bol kazançlar
Forum tanıtım hizmeti alındı. Hızlı ve başarılı bir şekilde. Sorun yaşamadım tavsiye ederim. (makale +170 forum paketi)
170 forum tanıtımı alındı. Kaliteli hizmettir.
Hizmet satın alındı ilgili işi ve raporlamayı beğendim.. Teşekkür ediyorum.
Bir adet sipariş verilmiştir okadar hızlı teslimat olduki şaşırdım sonuçlarını görünce tekrardan yazacağım
2 adet hizmet satın alındı ve çok hızlı teslim edildi. Umarım daha farklı çalışmalarda tekrar çalışırız, emeklerine sağlık.
Hizmet alındı çok teşekkürler a+++
Sitemiz için kendisi ile anlaştık ve gerçekten kısa sürede güzel bir iş çıkardı. ayrıca yazdıkları tanıtım yazısıda hoşuma gitti.
Hizmet alındı.. işini iyi yapan bir arkadaşımız... teşekkürler..
Forum tanıtım alındı teşekkürler.
Hizmet Alındı hızlı ve kaliteli .
Arkadaş ile tanıtım konusunda iş yaptık, belirttiği süreye uymadı,
daha kısa sürede teslim etti
+Ref
Deneme amaçlı ilk paketten satın aldık işletmemiz için gayet hızlı bir alışverişti teşekkür ederiz tekrardan
Hizmet alındı. Hem kaliteli içerikler makaleler hazırlandı. Hemde hızlı şekilde tüm işleri hallettiler kendilerine çok teşekkür ederiz başarılar.
Hizmet alınmıştır. Gayet kaliteli içerikler ve makaleler hazırlandı. Hızlı bir şekilde tüm işleri hallettiler. Çok teşekkür ederim. Başarılar diliyorum
170+ forum tanıtım hizmeti alındı siteme yararli olacağını düşünüyorum hızlı teslim etti
Merhaba, gümüş paket için özel mesaj gönderdim. Hayırlı olsun.
Gayet Başarılı Bir çalışma Sergilenmiş olup söylenildiği bilgilere göre hizmet harfi harfine yerine getirilmiş ve rapor tarafıma DM olarak aktarılmıştır.
hizmet alındı, rapor kısa sürede teslim edildi
Forum tanıtım hizmeti alındı
Hizmet alındı, hızlı teslim etti. Teşekkürler
harika bir çalışma oldu. çok teşekkür ediyorum.
yemekmoda sitem için hizmet alındı tavsiye ederim arkadaşla çalışmanızı
asıl ben teşekkür ederim 2 gün öncesine kadar sitem 31 sayfa index alırken şuan 305 index almış bence süper tekrardan teşekkür ederim
İlgisi için teşekkürler, güzel bir çalışma oldu.
Yine herzaman ki gibi hızlı bir çalışma oldu teşekkür ederiz.
Forum tanıtım hizmeti alıntı teşekkür ederim.
Hizmet alındı teşekkürler.
Forum tanıtımı alınmıştır. İlgisi için teşekkür ederim
forum tanıtım alındı rapor teslim alındı
tanıtım hizmeti alındı, teşekkürler
Hizmet alındı. Gayet hızlı ve başarılı. İlgisi için teşekkür ederim. Hayırlı işler dilerim.
Hizmet alındı teşekkürler
Forum tanıtım hizmeti alındı hızlı teslim için teşekkürler
Elmas paket alımı gerçekleştirdim Hızlı ve sorunsuz şekilde Furkan Bey teslim etti
+170 Forum alındı. Gayet ilgili ve bilgili şekilde yardımcı oldu. Güvenle ticaret yapabilirsiniz.
Elmas paket için sipariş verdim.
hizmet alınmıştır sorunsuz teşekkürler
backlink ve tanıtım yazısı alındı. hızlı ve sorunsuz işlem gerçekleşti. tavsiye ederim kesinlikle. çok teşekkürler
Hizmet alındı arkadaş hızlı, özenli ve kaliteli çalışıyor çok teşekkür ediyorum
Forum tanıtım+Makale hizmeti alındı işinde gayet bilgili ve ilgili tavsiye ederiz
Hizmet alındi fazlası ile teslim edildi, tüm hizmet ayrıca ping lenmis. Makalelerde titizlikle yazılmış emeği geçen her keze tşk ederim
Forum tanıtım hizmeti alındı oldukça ilgili ve güzel bir süreç geçirdik kendisiyle. Teşekkür ediyorum.
Hizmet alındı ilgisi için teşekkür ediyorum☺
Hizmet alındı, teşekkürler..
Forum tanıtımı alındı oldukça ilgili bir kişi teşekkürler
Hizmet alındı, teşekkürler
Çalışma yapıldı, oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşti, ilgili ve güvenilir bir hizmet. Tavsiye edilir. Teşekkürler.
teşekkür ediyorum arkadaş işi teslim etti
bir adet alım yapılmıştır teşekkür ederim.