lovedone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen hocam bizim canımızı içerdeki teröristler, madde satıcıları, gaspçılar, hırsızlar, ırz düşmanları, çek senet dolandırıcıları, katiller, salatalık domates doğrar gibi eşini çolunu çocuğunu doğrayanlar kurtaracak. Böyle bir çıkarım yapmanız alkışa değer doğrusu
Peki kadının beyanı esastır delil aranmazdan yıllara bağlanmış , uyuşturucu nedir bilmeyen ama dolmuş beklerken dahi 12-13 sene ceza almış yada tecrübesiz hakimlerin verdigi saçma cezalardan yıllara baglanmis insanların günahı ne ???

1.5 yıl tutukladi beni sonrada bsy yokmuş gibi dosyadan cikardi neye göre tutukladı ben İzmir'in yolunu bilmem tanıdığım Dahi yok tefecilik yaptığım suphesinden örgüte soktu simdi üzerime delil kanıt bile yokken bana 20 yıl ceza verse benim günahım ne ??? 44 tane dosyam var neymiş kadinin beyanı esasmis. Ee bana 38 tanesinden ceza verdi yasayı kaldirdi 5 tanesinden beraat verdi delil yok diye benim gunahim ne dostum ???? Tecavüzcü tacizci bilmem hırsızlık ne bilmem ama suç ayrımı mutlaka olacaktır içerdeki herkes suçlu değil emin ol