MuratGidenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 senelik bir üyesiniz çocuk olmadığınızı düşünüyorum ve az ötede ağla kelimesini size geri iade ediyorum umarım yaptığınız iş konusunda başarılı olursunuz ayrıca ben taksici değil videographer olarak çalışmaktayım yaptığım projelerin listesini çıkarabilirim freelance çalıştığım için boş kaldığım zamanlarda taksiye çıkıyorum yüzde 30 luk bir kesim yüzünden kimse bu muameleyi hak edemez bu forumda AKLI BAŞINDA olan kesim benim derdimi anlayacaktır
Kime göre %30? Sana göre mi?
Bir gün çık şişli'de ortaköy'de beşiktaş'ta taksi çağır bakalım 10 taksiden 7'si seni alacak mı?)))
İnsanların el ettiği 10 taklsiden 7^si dursa, müşteri seçmese kimse taksiciler hakkında bu kadar ağır konuşmaz.
Şöhretiniz Türkiye sınırlarını aştı, yabancı gezi forumlarında, yabancı sosyal medya hesaplarında İstanbul'da taksiciler dol@ndırıyor taksi kullanmayın diye uyarılar yapılıyor.

Taksi plaka tahdidi yüzünden plaka sahibi kodamanlar çok ağır günlük taksi kiraları istiyorlar.
Bu yüksek kiraları karşılamak için de şoförlerin çoğu yolcu seçmekten turist dol@ndırmaya, trafik kurallarını çiğnemekten gayri meşru işlere her türlü dalavereye giriyorlar.
Başka türlü para kazanmayı beceremeyen şoförler de bu rantçı kodamanlara fedai oluyor şu anki taksi sistemini ölümüne savunuyor.

Taksiciler İstanbul'un en büyük kanseridir.
Taksi plaka tahdidi kaldırılmalı, ve belirli sınavları geçen herkesin bireysel olarak taksicilik yapma imkanı olmalı.