Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim tırnağımın da batan kısmından yarım santimlik bölümleri çekilip amonyak ile yakıldı hocam. Amonya ile yakıldığında tırnak zayıflıyor bir süre rahat ediyorsunuz ama birkaç yıl sonra tekrarlıyor.
Sizin tırnak yapınız nedeniyle tekrarlamamış olabilir ancak benim tırnağım maalesef çok sıkıntılı. Kökü yanları vb yakılmasına rağmen sürekli battı. 8 Küsür yıl aralıklarla çektirdim. Lise döneminden itibaren batıksız rahat 1 ay geçiremedim.
Çok nadir de olsa o yöntem işe yarayabiliyor ama bende yaramadı maalesef. Umarım sizinki de tekrarlamaz. Gerçekten hayat kalitesini çok düşüren bir şey batma.
Çeken bilir çok haklısınız, üniversitede parmağım şiş halde kışın kar varken terlik ile okula gidiyordum, o sebeple sizi anlıyorum, benim de tırnak yapım çok sıkıntı, tırnağın kökünü kazıdılar ve tekrar o kısmından tırnak çıkmadığı için kalan tırnakta batığa sebep olamayacak mesafe de olduğu için 10 sene olacak çok şükür tekrarlamadı.
İstersen gittiğim doktoru araştırabilir veya gidebilirsin, ben yaptırırken 7000 küsür defa yaptım bu işlemi demişti doktor bey, şuan Allah bilir kaç oldu

https://www.drsahinnami.com/