benzer durumu yasayan da çok gördüm, genelde baskı dogru, yani sigortalı sabit bir iş iyidir. Ancak bu devam ederken haftasonu vs kendine gelir yaratacak katma değer üretecek ürünler yapabilirsen , gün geçtikçe ikisi de büyür, maaşlar belirli seviyeye gelir. Şahsen şöyle diyeyim, 10 sene önce üniversitede 12-1 e kadar arkadaşlarımla takılır dolaşırdım, döndüğümde kesin 3-4 saat kendi işlerimi yapardım. bu rutinimi hiç bozmadım, bazen döner saldalye de ağzımda kürdanla oturur halde uyumuslugum vardı, ev arkadasım resmimi çekmişti hatta. Ki kolay kolay heryerde uyuyan biri de değildim. Şuana geldiğimde ise, o benimle dolasıp sonrasında direkt rahat edip uyuyan arkadaslarım suan sıfırdalar, en iyisinin daha sadece sıradan bir arabası var. Ama ben o zamandan kendimi. geliştirdim çalıştım, çok şükür hayal edemeyeceğim noktadayım. (kısmen sağlıksal sorunlarımda oluştu bunu da ekleyeyim, ama bundan mı oldu bilemem. yeterli uyumadım uzun süre.)
Burada mesele bir işe ne kadar emek vermek, öğrenmek kendini geliştirmek. dediğim gibi işten dönünce bile kendine 2-3 saat ayırsan haftasonu dahi olmadan çok rahat iki işi birden ilerletebilirsin. umarım kısmen de olsa moral ve umut vermiştir.