Çocukların ölmesine bizde karşıyız lakin unutmayın zamanında Osmanlı karşı ingilizlerin yanında savaştılar duşman oldular bize.. Şerif Hüseyin denen hain köpek Türkler cavur diye fetva veriyordu.
Olaya bakış açınızı anlıyorum ancak buradaki mesele Benim inancıma göre İbrahim as. ateşine su taşıyan karınca misali bugün ben dünyanın veya masum insanların iyiliği için zerre misalide olsa ne yapabildim.
Dünya kötü, insanlar kötü ve geçmişimizde iyilik yaptığımız çoğu ülkeden kötülük görmüşüz ama bunlar bizimde kötü düşünmemize sebep olmamalı biryerden iyiliğe, birşeylere tepki vermeye başlamalıyız.
Borsada Lotları Yüklenici firma BurgerKing değil biliyoruz bir türk firması ama sonuç itibari ile ona vereceğimiz tepkinin Filistindeki masumlara karşı yapılan acımasızca ve vicdansızca bombalamalara karşı partner firmasından kaynaklı bir tutum olduğunu tabiki anlayacaklar. dı!.
Sen, Ben tepki vermezsek hep karşımızdakinden beklersek nasıl bir direniş sergileyebiliriz ? Karşımızdaki zaten yapmaya gerek yok boşver ölsünler bıçağın ucu bize değmedi düşüncesinde.
Başka alıntı istemiyorum sizin doğru bir düsturla alıntı yapmanıza cevap vermek istedim. Teşekkür ederim iyi forumlar