Adam Filistin demiyor "Gazze" diyor Bahçeli milliyetçi biridir. Bizim de derdimiz ilk olarak Gazzedir zaten İsrail, abd ve ingilterenin de derdi Gazzedir. Filistinle kimsenin bi derdi yok. Filistinin başında ki şarlatan zaten Rum dönmesi yahudilerin kölesi. Bu forumda bu kadar cahil ne ara türedi anlaşılır gibi değil tarihini bilmeyen art niyetli kişiler kaynıyor. Gazzeyi koruyan Hamastır ve Hamas Türktür. Birde size resim bırakayım biz kendi topraklarımıza gidemeyeceğiz yardım edemeyeceğiz fakat abd her tarafa konacak öylemi.
Sonunda birisi çıkıpta şu haritayı koydu. Teşekkürler arkadaş.
Millet sanıyor ki unimog bineceğiz dere tepe dümdüz gideriz gazzeye yardım ederiz sanıyor.
Ne itrail salah ne abd salak. Haritaya baktığınızda gazzeye karadan gitmek için en az 3 ülke geçmek lazım ki hepsi israil yanlısı ve gitmek mümkün değil. Zaten pk. ile bir sınır çekmiş bir adım bile attırmaz suriye tarafından.
Denizde 2 adet uçak gemisi var ki üzerindeki uçak sayısı bizim tüm ülkedeki uçak sayısı ile eşit.
Libya üzerinden gidecek olsan Mısır izin vermez ki başındaki kişide yahudi.
Şu harita neden biz israile saldıramayız kanıtı olarak tek başına yeterde artar.