Doktora git uyuz olduğun kesinleşirse şunları yap:
1-Doktorun verdiği karışımı eczacıya yaptır
2- Eczacı ilacı hazırlayana kadar eve 1-2 haftalık stoklu yiyecek içecek al
3- Evde ki yüksek derecede yıkanabilen her şeyi 2-3 günde bir yüksek derecede yıka giyebileceklerinide yıkayıp havasız poşette balkona koy ve süreç boyunca asla elleşme
4- Kendine bir kaç kıyafet seç onlarla takıl iş sonunda atacaksın
5- Vücuduna krem sürdün mü asla dışarı çıkma sosyal hayatın biter kimse yanına yaklaşmaz kömür gibi kokarsın
6- Vücuduna kremi sürünce asla suya girme elini bile yıkama hiçbir yerine su değmeyecek
7- Kremi sürerken vücudun tahriş olabilir kükürt var içinde ondan dolayı dikkat et sürerken
8- Oldu da dışarı çıkıp sigara vs. alman gerekti yapacağın şey çok basit temassız ödemeli bir kart al yanına veya mandal+kağıt para
8.1- Markete git kapıdan içeri çok girme adama belirli yalanlar uydur sigara iste sonra kartı adama at adam çekip sana atsın veya kağıt parayı mandala tuttur adama fırlat mandalı geri isteme
8.2- Sigarayı aldıktan sonra etrafa çok koku yaymadan eve git eve kimseyi alma
Ben bu şekilde atlattım hocam. Eğer aşk hayatınız varsa 2 haftalık izin iste, küs veya psikolojim bozuldu vs. de sakın sokma eve uyuz olmasada kokundan kusar
Evet ilaç çok kötü kokuyo ama iyi haber geceleri artık kaşıntıdan uyanmicaksın. Ben kendi kokuma uyanıyordum paso