Hocam yanlış anlamayın lütfen ama bence siz bir psikiyatri servisine görünün. Samimi olarak söylüyorum
Hocam son çare onu söyledi KBB uzmanı. Bak bak Rufiq akmıyor ama tıpta çaresi yok dedi. Koronadan sonra ise kalıcı bu hastalık maalesef çaresi yok. Şöyle burunun arka kısmından ağzına iltihap akıyor durum bu hocam burundan aksa rahatsız etmez ağzıma akması tüm sindirim sistemimi alt üst etti. Bu doktor da gümüş suyu bir de Gentamicin önerdi. Bir de sinus kit ile normal yıkama. Gentamicin ile de günde 1 defa burunu yıkayacaksın dedi 2-ci günündeyim ama yine de az akma var ağzıma. Psikoloji doktoruna göründüm diyelim. Akıntının sarı akması ağzıma psikoloji doktoru buna ne yapabilir ki, hocam?
Yanlış anlamıyorum. Fakat yıprandım. Bu kadar konu açmam ve s. Türkiyede arkadaşım da yok ki, bir uzman bulup Tomografi sonuçlarımı atayım ona en azından. Birine attım cevap bekliyorum aslında. Adem binyetoğlu isimli doktora. O da sanırım botoks falan işleri ile uğraşıyor. Sinus falan gibi hastalıklara diğer hastalıklara bakmayor galiba, bilmiyorum.