Bahsettiğiniz şikayetler uyuz hastalığının belirtileri, özellikle gece başlayan kaşıntı varsa, ağrılı kaşınan sivilceler varsa ve ilaç kullanımına rağmen şikayetleriniz, kaşıntı geçmiyorsa eğer evde hastalığı taşıyan başka birileri var demektir, cildiye doktoruna muayene olursanız ve verilen ilaçları tüm aile kullanırsa, verilen talimatlara uygun bir şekilde giysilerinizi yıkarsanız eğer hastalıktan kurtulursunuz, aksi halde hastalık sürekli tekrar eder.
Olabilir hocam açıkçası bende şüphelenmeye başlamıştım krem sürdüm.
Bahsettikleriniz uyuz göstergesi kesin olarak tedavisi eczaneden uyuz için kükürtlü özel karışım yapmasını isteyin ve kükürtlu sabun alın karışımı sürdükten sonra 2 gün dursun üzerinizde sonra kükürtlu sabunla yıkanın 10 gün böyle yapın muhtemelen ilk hafta gecicektir
Bu sırada kişisel her eşyanız temiz olmak zorunda kıyafetleriniz her gün değişmek zorunda nevresimlerjniz her gün değişmek zorunda bir torbaya koyup kaynar suda yikanilmalidir çünkü heryere bulaşıyor
Forumdan büyük bölümü uyuz olabilirsin diye yorumluyorlar araştırınca baya bi belirtisi var en çok dikkatimi cekende avret yerlerinde şişlikler olması sivilce gibi aynen bende de var ev Wilkinson Pomad uyuz kremi vardı çok çok etkili onu sürdüm ve 3 gün uygulayacağım daha önce onlarca kişi kullanmıştı başta annem abim yeğenim ve onlarca iş yerindeki arkadaslar geçirmişti hepsi tek celsede kesti kasintiyi.