mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke dediğiniz gibi olsa sabah 9-10 gibi başlarım gece 1-2 ye kadar ağzım hiç boş durmaz kahvaltımı dönerle yaptığım günler dahi oluyor günde en az 3 sağlam öğün yiyorum. Ara atıştırmalıklarım sürekli vsr meyvesidir şekeridir vs. Gelin görün ki 1 kilo bile almıyorum çocukluğumdan beri bi durum böyle ilaç tedavisi vs. Aldım 4,5 ayda 1 1.5 kilo falan faydaları oldu. En son spora başladım kilodan bağımsız bir baktım kilo almaya başladım lise 1den 4e kadar 48 kilo bir kemiktim… geçen sene spora başladım 6 kilo aldım 2 ay gibi bir süreçte şu an sporu bıraktım o aldığım 6 kilo ile takılıyorum hala ne alıyor ne veriyorum. Yakında tekrar spora başlayacağım… kim ne derse desin kilo almak vermekten çok ama çok daha zor.

Fizik kurallarına aykırı : )

Harcadığın enerji , aldığın enerjiden az ise kilo alırsın bu işin mantığı budur.
Aşırı aktifsin demek ki yediğinden fazlasını yakıyorsundur.

Ben kiloda alıyorum kilode veriyorum ikisinide rahat şekilde yapabiliyorum tabi fizik kuralları çerçevesinde
Kilo almak daha kolay oluyor tabi.

Yiyorum kilo alamıyorum diyen çevremdede çok insan oluyor ama doğru dürüst yemiyorlar. Mideyı kademe kademe büyütmek gerekiyor. Dönerle kahvaltı yapmanız bir şeyi değiştirmez. Döner tek başına zaten besin değeri yüksek değil . Karbonhidrat ağırlıkta olan besinler lazım.