Adsense ile uğraşıp yabancı dili olmayanlar da var hocam. Sırf bu yüzden elemeyin derim. Almanca, Çince siteler yapıyorlar niche.
Instagram hesabı büyütmek size kalıcı ve güzel bir gelir bırakmaz diye düşünüyorum. Sizin ön planda olacağınız, influencer gibi içerik üreteceğiniz bir konu varsa okey. Diğer türlü mizah sayfasıyla falan gemi yürümez. Adamlar tekelleşmişler.
İşten kalan zamanlarda hobi olarak yayıncılık (Twitch&Tiktok) yapılabilir. Nabza göre hareket edilebilir.
Dropshipping işi zor bir alan. Önceden güzel kazandılar. Şimdi ekmek yedirir mi bilmiyorum.
Adsense haricinde tanıtım sitesi açmak da bir fikir olabilir. Otel tanıtım sitesi, en iyi kafeler vs.
Yazılım aklıma geliyor. Web sektörü yapay zekadan dolayı sekteye uğrayacak diye düşünüyorum. Diğer alanlarda yürünebilir.
Klişe işleri konuştuk. CPA Network gibi işler de var. Yabancı forumları Türkçe'ye çevirip ne yapılmıyor diye araştırın derim.
Biraz karışık oldu. Mobildeyim, sohbet eder gibi spontane yazdım. Umarım fikir verebilmişimdir.
Bol kazançlar.
Çok teşekkür ederim, fikirleriniz benim için çok değerli. Aslında saydığım maddeler arasında bana en çok haz verecek olan ve en iyi anladığım sektör web sitesi. Ancak daha işe başlamadan bir umutsuzluk, Türkçe site az kazanç, ne yazayım, içerik ne olsun şeklinde başlıklar beni hala düşündürüp harekete geçmemi engelliyor