Merhaba,
Uzun zamandır internet üzerinden yapılan işlere uzağım, asıl işim sebebiyle uzak kaldım. Şimdi tekrar vakit ayırabileceğim bir ortam oluştu, günlük 4-5 saat vakit ayırabileceğim ancak fikir konusunda bir türlü karara varamıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum, fikirlerinize ihtiyacım var.
1- Site açıp adsense ya da farklı bir platformdan kazanmayı düşünüyorum ancak Türkçe içerikle kazanmanın zor olduğunu okuyorum her yerde, yabancı dilim yok bu sebeple başka bir dilde site açma şansım yok. Botlarla vs bu işler olur mu bilemiyorum
2- Instagram üzerinden sayfa açıp takipçi elde etmeye çalışabilirim
3- Youtube üzerinden bir kanal açıp para kazanmaya çalışabilirim ancak videoları kendim çekmeyi becerebileceğimi sanmıyorum, bilgisayar üzerinden video oluşturarak bunu yapabilirim sanırım
4- Stoksuz satış konusunda pek bilgim yok ancak araştırma yaparak bu işe de girebileceğimi düşünüyorum ( zorluk kolaylık konusunda pek fikrim yok)
Siz olsanız bunlardan hangisini yapmayı tercih ederdiniz ? Veya farklı bir öneriniz olur mu ? Kafam çok karışık karar vermekte zorlanıyorum .Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada sitede farklı alanlarda kazanç üzerine sistem kurulumları vs var ama onlara da çok güvenemiyorum açıkçası.