Fikir sorduğunuz için yazma gereksinimi hissettim. Düzenli olarak görev sistemlerini 'müşteri' olarak kullanırım. Piyasada benim gözümde bu alanda tek tutunabilmiş, yazılımıyla kullanıcı ve müşteri hatasını minimuma indirecek, kurumsallaşmayı kolaylaştıracak bir örnek var önümüzde. 360sosyal... Ve inatla neredeyse herkes bu gibi sistem beklerken (defalarca konusunu gördüm) yine inatla yazılım tarafında da neredeyse aynı (istisnalar kaideyi bozmaz) türde yazılımlar piyasaya çıkıyor. Ve gerek trade dönüşlerine gerek yorum dönüşlerine baktığımızda ve version yenilemelerinin olmadığını gördüğümüzde bu durum aşırı anlamsızlaşıyor. Satışların tatmin edici olmadığını bu gibi durumlardan az çok anlayabiliyoruz. Bence önünüzde güzel bir örnek varken buradan esinlenilebilir ve satışınızın artacağını taahhüt edebilirim. (Teknik bilgim çok yoktur, bu tarz bir site zor mu yapılır o kısmını bilemem, ayrı bir konudur. Ama 20den fazla görev sisteminde bulunmuş biri olarak gözlemimi yazmadan geçmek istemedim)
Başarılar...