Forumda bir yazılımcıdan avukatlık scripti satın aldım ancak sonrasında yaptıkları çok ağırıma gitti size danışmak istedim.
Öncelikle scriptin her yeri dinamik diye boy boy satış alanında yazıyor. Bende açıkçası buna güvenerek aldım.
Neyse panelde her şey cidden dinamik bir şey dışında. ÖDEME YAP alanı. Hem ana sayfada kocaman çıkıyor hem de menüde. Sanırsın tüm avukatlar online ödeme alıyor.
Ticket açtım arkadaşa dedim ki bakın burası dinamik değil. Bu yazılımsal bir eksiklik, geliştirme veya ek özellik değil. Lütfen kaldıralım.
Dönüş yaptı ek ödeme yap kaldıralım diye. İnanın 10 dakika ek ücret alabilmek için yapmadığı kalmadı. Oysa tek yapacağı o satırı silmek.
Aklıma sonradan geldi. Açtım not defterini ilgili satırı 30 saniyede sildim oldu bitti.
Ben bir müşterime dahi ömrümde böyle davranmadım. Forumda çok eskiyim ancak inanın karşılaştığım düzgün yazılımcı bir elin parmağını geçmedi ne yazık ki.
Sanıyorum orayı bilerek öyle bırakmış ki kodlama bilgisi hiç olmayandan ek para alayım diye. Ayıp çok ayıp!!!