Üniversitede işine yarar , yazılımı ben de üniversiteden önce online öğrenmeye başladım , 2 üniversite okudum , üstün başarı belgesiyle bitirdim kesinlikle çok işine yarar.
Sana verebileceğim en önemli tek tavsiye yazılımı video izleyip veya dinleyip anlayabileceğin bir şey gibi düşünme sakın çok vakit kaybedersin , kitaplardan , uzun videolardan ve video serilerinden uzak dur.
python veya android java / kotlin ile ufak bir başlangıç yap.
1 haftada çok kısa temel bilgi edin , ardından video izlemeyi bırak , kendine bir proje belirle ne olduğu önemli değil ama özellik sayısı fazla olsun , her sayfayı nasıl yapabileceğini araştır, araştırdığını hemen uygula , izlediklerin asla aklında kalmayacak , o yüzden ihtiyacın kadarını izle ve kapat.
Kısacası yazılım öğrenme , öğrenmeyi öğren.
İlk başladığımda bitirdiğim kurslardan hiçbir parça aklımda yok şuan , ihtiyacım oldukça girip bakıyorum.