@BetaHouse; tsk'yı oyuncak zanettiler galiba afganistan'da savaş olsa tsk'da gitsin suriyede savaş olsa tsk orayada gitsin çoçuk oyuncağına döndü
Bu Bahçeli denen şahıs değişik ve bir yerlerden torpilli biri, 13 yıldır genel başkan olan biri istifa etmiyor diye kıyametler koparılıyor ama ondan çok daha başarısız olan ve 26 yıldır koltuğa çakılıp kalmış olan daha yaşlı, daha sağlıksız görünen birine istifa et diyebilecek cesaret ortada yok nedense. Kendi içlerinden birisi ses yükseltiyor, ne hikmetse madde satıcıları tarafından öldürülüyor, bir gazeteci olumsuz haber yazıyor, ne hikmetse kanal çıkışında kimliği belirsiz kişilerce dövülüyor.
Bu şahıs hiç sevmediğim biri, başıma ne gelirse gelsin söylemeden edemem. Başkanlık süresi boyunca en kibar tabirle sürekli fikir değişmiş, düşman gördüğü ile dost olmuş, dost gördüklerini düşman bilmiş birisi, o yüzden ne cümle ettiğinin zerre önemi yok benim için. Sokaktan geçen herhangi birinin görüşü çok daha önemli, en azından halkın bir kesiminin görüşüdür der ciddiye alırım ama bu şahsın sözlerini ciddiye almam. Partisine eskiden bir sempatim vardı yalan yok, Türk olduğum için sanıyorum ama muhalefetteyken 10 sene öncesinde yine bu kadar dönüşler yapmadığı zamanlarda hak verdiğim oluyordu asla oy vermesem, vermeyi de düşünmesem bile yararlı bulurdum ama artık öyle düşünmüyorum. Bu Tsk göreve çağrısı ciddiye alınır gibi değil, tam diyorum dur ciddiye alayım, şak diye bir gülme geliyor tutamıyorum kendimi.
Düşünün bu kişi bir şirkette Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür ile arası çok iyi. Fakat gidip işçilere sesleniyor ve şirketimizin üretim hattının acilen geliştirilmesi gerekiyor, buna 24 saat içinde derhal onay verin diye işçilere, evet işçilere sesleniyor. Genel Müdürüne gitsene? Yetki onda, sen yanlış kişilere yanlış şeyler söylüyorsun, muhatabın orası değil. Bu tip popülist söylemler sıktı artık, gösteriş mi desem, muhafazakar tarafın oylarını kendinde toplamaya mı çalışıyor desem bilemedim ama kendi siyasi çıkarlarınız için, bir kesimin oyunu toplamak için şanlı TSK adını lekeleyemezsiniz, terörist örgütler ile aynı safta bulunsun yakıştırmasını bile yapamazsınız. Ülkemizde mücadele ettiğimiz malum terör örgütüne bakış açısı ortada olan bir partinin genel başkanı TSK'yı Hamas İslamı terör örgütü ve Hizbullah terör örgütü ile aynı safta savaşmaya çağırıyor, olacak iş değil. Ne oldu bu partinin teröre bakış açısına? Başka muhalefet partisi olsa sağa kaydı sola kaydı tabanı bilmem ne oldu diye olay çıkarırlar, nedense bu kişiye ses çıkarılamıyor.