Hocam araba güzel kaliteli fakat Türkiye şartları malum. Bu arabanın ve Chevrolet Cruze'un adı çıkmış memlekette. Evet iki arabada güzel özellikle Captiva çok güzel araba kaliteli sağlam konforlu fakat yakıt durumu ve yedek parça konusu var. Parça bulunmuyor mu bulunuyor, arıza yapıyor mu yapmıyor ama şahsen bütün bunlara rağmen "satarken alacak adama ne ağız yüz eğip yok bu araba kaliteli yok adı çıkmış ama güzel" diye laf anlatmakla uğraşamam. Zamanında bu yüzden almamıştım fakat benden sonra bir arkadaşım Cruze aldı zor sattı. Abimin bir öğretmen arkadaşında Captiva var, yakıtından bıktı satmak istedi aylarca durdu araba (piyasanın hızlı zamanında) en son bir galericiye sattı.
Ama derseniz ki ben bineceğim yakıtı dokunmaz, satarkende edeceğim zarar sorun değil bindiğime sayarım. O zaman alınır babalar gibide binilir. Önemli olan uyguna almak, uyguna alındıktan sonra her araba alınır bence. 4 yıl önce 2004 530d E60 aldım, yıllarca bindim çok iyide bir piyasası var ikinci elde (temizse). O arabayı aldığımda 2012 1.6TDI Comfortline 130binde boyasız Passatı satıp aynı paraya almıştım. Ha captiva yada cruze'unda piyasası olsaydı onun içinde riske girip alırdım.