tüm sosyal medya platformları tüketiciye ilgiyi arttıracak ve platformda daha uzun süre platformda tutabilecek içerikleri öneriyor.
Siz bu tarzınızla "3 video çektim hadi beni öne çıkar" diyorsunuz yapmanız gereken düzenli ve tutarlı içierik üretmek ilk 24 saatte kimse sizi izlemez özellikle kanalı yeni açtıysanız
çünkü youtube daha sizi tanımıyo düzenli içerik üretin ki youtube kanalınız dolsun. yt'un buradaki amacı tüketiciyi zengin içerik skalasına sahip içerikleri insanlara göstermektir. kendinizi youtube'a düzenli içerik yükleyerek ve içeriklerinize gelen etkileşimlerle tanıtabilirsiniz. şimdi diyeceksiniz ki "içeriklerim zengin ama etkileşim almıyor" tabii ki bu konuda size hak vermiyorum. çünkü youtube'un zenginlik algısı değişik. düzenli video atan kanalları öne çıkarıyor. 1 video atıp izlenmiyor diye bırakan kanalları öne çıkarmıyor. başta ne demiştim youtube tüketiciyi daha fazla platformda tutmak istiyor siz düzenli ve tutarlı video yüklerseniz platform'un yapay zekası şöyle düşünür "ben bu kanalı öne çıkarırsam tüketici bu kanalda vakit geçirerek platformumun istatistiklerini artırır ve ben daha çok para kazanırım." yani burada anlatmak istediğim sırf para var diye motivasyon kanalı açarsanız muhtemelen tutamazsınız. sizin ilgi alanınız müzik, spor, dizi, gemi, uçak, elektrik, kedi, timsah, vs. vs. bunu kim izler demeyin çöp temizliği yapan bir isveçli vatandaş bunları tiktok yt insta atıyor en sonunda tutuyor. çünkü adam temizlik aşığı ve işini severek yapıyor. severek yaptığı için izlenmese bile içerik üretebiliyor ve düzenli içerik üretiyor. sonunda içerikleri tutuyor ve temizlik işinden yanı sıra sosyal medyadan fena para kazanıyor. Kazandığı paraylada kendine temizlik şirketi kuruyor.
Başarılar