Merhabalar bugün sizlere backlink süreciyle ilgili bir anımı anlatacağım, forumda daha önce hiç araştırmadan bir backlink hizmeti aldım, maalesef çalıştığım arkadaşın hatalı işlemleri sebebiyle websitelerim 15-20 sıralamadan 50'lere kadar geriledi. Çalıştığım arkadaşın backlink çıkışı sağladığı sitelerin %80'i spam, google üzerinde indexi yok veya google tarafından banlanmış, DA/PA değerleri çöp. Yani kısacası yarardan çok zarar getirdi. Ve üstelik bu backlinkleri reddetmek içinde para harcamam gerekiyor. Backlink'in bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum zararını görene kadar, çalıştığım arkadaş otoriter site diye lanse ediyordu ancak bana adreslerini vermedi devlet sırrı gibi sakladı.

Maalesef acı bir tecrübe yaşadıktan kısa bir süre sonra;
Backlink ne demek, backlink ne işe yarar gerçekten ilk defa profesyonel hizmet aldığımı hissettiren @inurdemirel; bana gösterdi, teşekkürü bir borç bilirim. Bu işin zirvesi diyebiliriz. Bu kadar şeffaf bu kadar özenli bir iş ben uzun süredir görmedim. Hatta kendi Backlink paketinizi bile hazırlayabiliyorsunuz bu çok güzel birşey. Hizmet başlangıcında ve ilerleme aşamalarında SMS ile uyarılmakta ayrıca beni cezbetti. İşini ciddiyetle yürüten ve emek veren herkese saygım sonsuzdur. Tekrar çalışmak dileğiyle.