Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Kendine bir hobi edinebilirsin. Mesela ben bilgisayardan müzik yapmayı seviyorum. Yoktan ortaya bir şeyler çıkarmak, yaratmak inanılmaz bir haz veriyor. Ayrıca spor yapmanı tavsiye ederim. Farklı spor dalları bir çok şey var. Her gün yüryüş yapmak iyi gelir. İlgilenebileceğin ilgini çeken bir topluluğa katılabilirsin. Kendini geliştirmek için kitap okuyabilirsin. Benim mesela şuan tarih, dinler, eski uygarlıklar ilgilimi çekiyor. Onlarla ilgili kitaplar aldım okuyorum. Yurtdışına çıkıp farklı kültürleri görüp deneyimleyebilirsin. Yerinde olsam bunları yaparken bulunduğum konumdan nasıl daha iyi bir yere gelirim diye çabalardım. Hedef ve planlama bu yönde devam ederim. İnsanın uğruna savaşa bileceği bir hedefi, arzusu, isteği olmalı hiçbir zaman bundan vazgeçmemeli 80 yaşına da gelse onu hayata bağlayan tutan bir uğraşı, sevdiği bir şeyleri olmalı. Bunlar mutluluğu da getirir diye düşünüyorum. Tabi bunu en iyi kendim çözümleyebilirsin. Bence önce kendini tanımak için uğraş size kim ne dese boş hocam.