Herkese selam. Search index sorunu yaşıyorum. ilk defa başıma geldi. google bununla alakalı çok bir bilgiye rastlamadım. Sizinle de paylaşmak istedim. 16.10.23'te aldığım domain için hala index alamadım. wordpress kurulu sitede rankmath seo kurulu ve 1000 civarı kelime ile 20-25 yazı mevcut . wordpress kurarken tüm ayarlarını baştan yaparım öyle başlarım açıkcası. wp kurduğum gibi search console kurdum. o sırada yazılara temalara odaklandım. ancak normalde 1-2 güne index alırım ama 6 gün oldu alamadım. Girip bir bakayım dedim search consolea. Site haritası kısmında hata var.

Sonra tekrar attım tekrar hata aldım. URL denetimi denedim nasıl bir sorun var acaba diye, bu kısımda da sıkıntı olduğunu gördüm.

Canlı URL Testi denedim sorunun detayını öğrenmek için. sonucu aşağıya bıraktım. Sayfa getirmede sorun gözüküyor. Başarısız: Ana makine yükü aşıldı uyarısı var. Bunu araştırdım çok bir şey bulamadım açıkçası. hemen kullandığım eklentileri komple sildim. temayı değiştirdim. Rank math resetledim. Cache olarak Litespeed kullanırım hep. Daha önce de başıma Litespeed yüzünden index sorunu gelmişti (Çok daha farklı bir sorundu) WPRocket kurdum konfigüre ettim. Ama hala sorun devam ediyor. Sorunun ne olduğunu anlayamadığımdan tedirgin oluyorum.

Kullandığım eklentiler temalar lisanslı ve sürekli kullandığım ürünler. Hosting olarak reseller kullanıyorum. Diğer hesaplarda böyle bir sorun yok şu an.