bira inceleme yaptım ama zaten iyi bir coin değilmiş ki uzun vadeli girmişsin biraz araştırılsaydı girilmezdi o coine ve geçmişi yok yeni bir coin ve her şeyden önemlisi arzı sınırsız olan bir coin sınırsız arzı olan coinler düşmeye mahkumdur istisnalar olabilir ama yüzde 95inden fazlası düşer sınırsız arzı varsa. Size bu tavsiyeyi veren kişiler bu işten zerre anlamıyor muş. Geçmişi olmayan coin de neye bakıp size bu tavsiyeyi verdiler. Bildiğin kafalarından uydurmuşlar. Ben bırakın uzun vadeli girmeyi kısa vadeli bile girmezdim çünkü inceleme yapmak için bir geçmişi yok. Geçmiş olsun bir dahakine inşallah araştırıp öyle yatırım yaparsınız. Yatırım tavsiyesi değil ama zararını kurtarmak istiyorsan kısa vadeli gir. Coini alıyım unutıyım sonra yükselir bu mantıkta batarsın. 4 saatlik hacimlerine baktım fena değil. Ben olsam hiç girmezdim bu coine geçmişi yok diye sınırsız arzı olduğu için ama artık girmişsin bir kere kısa vadeli olanları düşün. Tabi şu an girme üst seviyelerde. Sabah 7 de 5500 lerden başlayıp 6000 dolarlara gelmiş. Düşecek kırılma noktasını bekle düşüp dibi görünce dipten tekrar al zararını anca bu şekilde kurtarırsın. 4 saatlik hacimlere bakınca fena olmadığını gördüm hala bir umut var belki yatırdığının hepsini geri alamazsın ama çoğunu geri alırsın kısa vadeli işlemlerde bilgisayar başından kalkmadan takip edersen