GOOOGLE PARTNER NEDİR ?
NE İŞE YARAR ? ŞARTLARI NELERDİR ?

Şahsınıza veya Şirketinize Özel Olarak
Google Partner Rozetli Hesap Oluşturabiliriz.
Şirket Adınız (Size özel)
Şirket Adresiniz (Size özel)
Şirket Telefonunuz (Size özel)
Teslimat Süresi 48 Saat
FİYAT ₺12.000

Hemen Al Hesaplar Tarafımızca Oluşturulmuştur Hesaplardır. 48 Saat Bekleme Yapmazsınız. Hemen Al Google Partner Hesaplar Kullanıma Hazırdır.

Hemen AL
Google Partner Rozetli Hesap
FİYAT ₺10.000

Özelikle Belirtiyorum GOOGLE PARTNER ROZETLİ HESAPLAR Sınırsız Süre Kullanım Degildir. Bazı İlanlarda Google Partner Rozetli Hesaplarının Rozet Alındıktan Sonra Bir Daha Gitmediğini Belirtmektedir. SAKIN İNANMAYIN ve GOOGLE PARTNER ROZETLİ HESAP Size Teslimde Harcama Yapmış Hesaplar İçinde Olmayacağından Dolayı Google Partner Rozet Özelliğinizin Süresi 60 GÜN Olacaktır. Diğer Satıcıları Sinirlendirmek İstemiyorum Ancak Formda Birkaç Satıcı Google Partner Hesaplarında Rozet Alındıktan Sonra Rozet Kalıcıdır Dediklerini Okudum. Sakın Buna İnanmayın. PARTNER ROZET ŞARTLARI BOZULDUKTAN SONRA ROZETİN GEÇERLİLİK SÜRESİ 60 GÜN İLE SINIRLANDIRILMIŞTIR 60 GÜN İÇİNDE ROZET ŞARTLARINI YENİDEN YERİNE GETİRİLİR VE 48 SAAT AYNI ŞARTLARDA KALIRSA YENİDEN VŞR 60 GÜNÜMĞZ VAR DEMEKTİR.

Satışını Yaptığımız Hesaplar Eğer 60 Günün Sonunda
Hala Devam Etmek İsterse ,
₺5000 Ödeme Sonucu Yeniden Şartları Sağlayacak Ortam Ayarlanır Ve Rozet Geçerlilik Süresi Uzatılır.

Https://wa.me/+905010840001

!!!! DİKKAT !!!!
!!!!! OKUMADAN ALMA !!!!!
Partner rozetli hesap satışlarında geri para iadesi söz konusu değildir
Hesapta bizden kaynaklı bir sorun olur eşdeğer bir hesap ile telafi ederim
Geri para iadesi kesinlikle yok..

Bir Dipnot
Bu alacağınız hizmet veya ürün Google Partner Rozetli bir Adwords MM (Yönetici) hesabıdır.
Bu MM (Yönetici) heasbı ile bir hesap üretim çiftliğine sahip olmuyorsunuz.
Hesap açılışında gelen direkt ASKI yememek tamamen ödeme profili ile ilgilidir.
Düzgün kaliteli sorunsuz ödeme profili oluşturarak teslim edilebilir, fakat bu ayrıca bir maliyettir.