merhaba hocam. açıkçası r10'da yapmayı aklımdan bile geçirmedim. daha geleneksel yöntemleri tercih etmeyi düşünüyorum. Facebook reklamları + broşür dağıtmak + direkt müşterinin ayağına gidip tanıtım yapmak + biriyle anlaşıp yaptığı satış başına yüksek kazanç vermek (örneğin sattığı her site için 1000 TL gibi).
aklıma bu fikirler geldi. bence bu işten güzel para kazanılır ama müşteri bulmak sorun. bende bu sorunu nasıl çözeceğimi düşünüyorum.
Ücretsiz işler yaparak başlayın. Örneğin gittiğiniz bir kafede eğer qr menü yoksa işletmecisiyle görüşüp gördüm burada qr menü yok en de sürekli geliyorum, düzenli müşterinizim size ücretsiz qr menü yapayım deyin ve yapın. Tanıdıklarınıza cüzzi meblağlara yaptığınız siteleri verin bu tarz şeyler hem işletmecinin aklında yer edinmenizi sağlar hem de işletmeciler işletmecileri genelde tanır. Müşteri portfoyü oluşturmanıza yardımcı olur. Nasıl bir yol izleyeceğiniz tamamen sizin arzunuza ve hayal gücünüze kalmış. Ama tekrardan söyleyeyim, belirli bir düzene oturmadan işten ayrılıp tamamen buna yoğunlaşmanız bana çok makul gelmiyor.