hayatında güzel parfüm kokulu bir kadın olmadığı için mutlu değilsin.
mesele kadın değil ki. Bu konuyu açmak istemiyorum ama şükür bu konuda sıkıntım yok.
dostum aylık 30bin tl ve üstü para kazanıyorsun ama bir ayrı eve çık bakalım para nasıl yarıdan yarıya düşüyor ben aylık 100bın kazanıyorum gıderlerle net elıme 30-40 bın kalıyor ama bu cümleyi daha kurabilecek düzeyde değilim bence ama diğer dediklerine katılıyorum bende öyle tek başına takılıyorum en mantıklısı kendıne bir uğraş bulman biraz kendınle vakit geçir mesela dışardakı insanlardan sana fayda yok devir paran varsa dostun çok paran yoksa kimsen yok devri birazcık
işte ailemleyim. İstanbul'da 40k para değil ama yaşadığım yerde asgari ücretin az fazlasıyla tek başına yaşanır.
1- hobi (spor,gitar vb.)
2- tinder plus üyelik
spor düşünüyorum
30k trde iyi maaş skalasında yer alsa da değil maalesef, ayda 50k+ kazanacak duruma geldiğinizde mutlu olursunuz diye düşünüyorum 😄😄
Ek olarak parayla mutlu olamayacağınızı düşünüyorsanız, başkalarını mutlu etmeye çalışın. Kimsesiz çocuklar, yardıma ihtiyacı olan aileler
hocam aylık 50k kazansam villada otururum yaşadığım yerde
Yanlış anlaşılmak istemem ama 30 bin lira şuan ülke koşullarında asgari ücrettir bilginiz olsun.
hocam 30k çok iyi para burada
bunun üstleri bile bizi mutlu ettirmiyor. En az aylık x.xxx.xxx kazanırsanız mutlu olursunuz.