Dün konu açmıştım İngiltereye gelmemle ilgili. ve akabinde konuda belirtmiştim ki cüzi rakamlara danışmanlık verebilirim diye. bugün biri yazdı Bende herkese yanıt vermeye çalışıyorum ama orada da belirttiğim gibi cüzi ücret danışman firmaların aldığının küsüratı etmiyor neyse elimden geldiğince yanıtlıyorum .
yazdı işte biri hocam linki bir atar mısınız attım. hocam buraya mı basıcaz hocam bunu mu yazıcaz

bak bak bak uyanığa bak ben ıncığını cıncığını öğrenmişim sistemin sayfalarca makale analiz etmişim kendime göre bir başvuru stilim var. adam iyi niyetli cevaplarımla yapacak başvuruyu

hayır üstelik bende de var söyle yalan yanlış yapsın başvuru yansın parası ama işte vicdan devreye giriyor yapamıyoruz. ben şuan gurbetteyim gelire ihtiyacım olmasa bunu tamamen ücretsiz vereyim desem ama maalesef ki ihtiyaçlarımı karşılamak için bunu yapmaya niyetlendim. Genede elimden gelen bilgiyi veriyorken böyle yapanların çıkması garip bu millet neden böyle uyanık ?
ek olarak gerçekten amacı hizmet almak olan ve hizmete yönelik bilgi alan hocalarıma teşekkür ediyorum