Merhabalar.
Malum karantinadayız. Çok sıkılıyorum odada.Sıkılırken çektiğimiz acılarda cabası.
Bari oyun oynayım dedim.Biraz inceledim tek zevk alacağım oyun futbol manager gözüküyor.
futbol manager steam üzerinden indirimli satan bir arkadaşımız varmı ? Oyunun oynanışı nasıl kolaymı ne kadar sürede kavrayabilirim ?
Football Manager i kavraman birkaç gününü alır , FM06 ve FM17 delisi biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim ve bağımlılık yapıyor 😂
Oyunculara , teknik ekibe , rakip takım oyuncularına alışmak biraz zaman alabilir , hiç zorlanmayayım derseniz internette çok sayıda hazır taktik vs var fakat oyunun tadı zorlanmaktan ve sonunda gelen zafer ile çıkıyor

FM17'de Watford'u çalıştırıyorum sene 2024 oldu , şampiyonlar ligini almadan bırakmayacağım 😂😂
FM13'ü amcam oynarken görmüştüm tabi o zamanlar pek bir şey anlamıyordum o yandan bu yana her seriyi oynarım.
FM20'ye biraz geç başladım Doğu Akdeniz F.K üzerinden gidiyorum standart klüp yarat modundan.
Klüp Efsanelerimiz de var
,
Uçuk rakamlara sattığımız oyuncularımda

Altınordu ilk 2 3 sezon çok sağlam regenler çıkarıyor Cenk'in potansiyel yeteneği 168 şuan 155 - 160 arası. Bende inanmadım 100M'e ama garip bir şekilde geldi.
Aynı zamanda 5M'a serbest kalma maddesi ile aldığım dünya yıldızımız da var
Yıl 2000 başladım ve hala devam ediyorum. Ama en efsane olan sürümü 04-05 ti

)
Merhabalar Ben FM'ye 2018 ile başladım.Biraz geç başladım ama cidden iyi saran bir oyun FM 18'de +250 Saat , FM 19'da +350 saatim var. Başta biraz yalpalanıyorsun ama max 2-3 güne yavaştan çözmeye başlarsın. En zevkli kısmı transfer sezonları oluyor. Transfer sezonlarında acayip zevk alırsın

Oyunda tek sıkıntı yeni oyunlarına göre pek değişiklik getirmemeleri onun dışında cidden iyi vakit harcıyabileceğin bir oyun tavsiye ederim.
250₺ ye FM 2024 almak isterseniz:
https://www.r10.net/oyun-dunyasi/385...8098378-a.html