Uyuz var hocam bir nedenden de belki psikolojiksel olabilir kurdeşen olsa geçer diye düşünüyorum. Kardeşim ve babamda da vardı aynı durum yürürken ayakları kaşınıyordu şimdi sorun ve sıkıntı kalmadı özel değilse ne ameliyatı oldunuz ve ameliyat sonrası herhangi ilaç vs kullandınız mı ?
Kalp krizi geçirdim hocam 5 damar değişti. 3 tane ilaç kullanıyorum.
feci bir sedef hastalığı geçirmiştim. hala egzamam var. yılların verdiği tecrübeye dayanarak şunu söylüyorum, cilt hastalıklarının bence hemen hepsi psikolojiyle ilgili. ilaçlar kaşıntıyı teskin etmekten başka bir fayda vermez, unutmayın. en en en önemlisi, kafanıza takılan şeyler, dert ettiğiniz şeylerdir. asıl mücadele edilmesi gereken şeyler onlar. kaşıntıyı azdırmamak için yemenize içmenize dikkat edin. baharatlar, kafeinler, yağlı gıdalar vs. çok dikkat edin. bunun dışında rahatlatıcı ilaçlar kullanıp hastalığın geçmesini bekleyin, sabredin. onun bunun sözünü dinleyerek şunu süreyim bunu süreyim demeyin, pek faydası olmaz. geçmiş olsun
Kafama taktığım sorunlar var hocam ailevi. Birde calismadigimdan dolayı günde en az 3 demlik çay 3 duble Türk kahvesi içiyorum birazda kilo aldım. Çoğu arkadaş uyuz diyor lakin hiç sanmıyorum