Merhaba çok acil ek işe ihtiyacım var buradan çok kıymetli abilerim kardeşlerim çok güzel dönüş yaptı Yüce Rabbim onlardan razı olsun ama gerçekten çok zor durumdayım geceleri uyuyamıyorum düşünmekten çocuguma bazı şeyler aldık ALlahım razı olsun annem vefat etmeden önce kredi cekmiş idi ve hastalığını öne sürerek sigorta ödemedi ve onuda ben ödüyorum çünkü kanser olduğunu herhangi bir hastalıgı yok işaretlemişiz ve banka geriye dönük annemin epi krize raporları ilaç raporları son hastanede aldığı tedavi detaylarını istedi ve bu insan kredi çekerken kansermiş dedi her şeye elhamdülillah dedik ve babam annemin kanser olduğunu öğrenince içten içe çöktü ve o da vefat etti çünkü babam hasta idi ve psikoloji ilaçı kullanıyor idi banyosunu herşeyini anneme yapıyor idi babam vefat etti aradan 1 sene sonra annem vefat etti çok zor bir sürec idi ve maf oldum hasta oldum çünkü annem Palyatif seviste gözümün önünde vefat etti o an hiç bir zaman gözümün önünden gitmiyor ve çocugumun otizmli olduğunu öğrendim? Başımdam aşa kaynar sular döküldü hayat durdu ve ölmek istedim ama benden başka kimseleri yok benim olmadıgı gibi çoxugıma bazı şeyler almam lazım ama alamıyorum düşünmelten kafayı yemek üzereyim yazları ek iş olarak tarlaya gidiyor idim ama kış mevsimi çok zor durumdayım mahalle bakkalına giremez oldum borçtan daha önce instagram sayfa alıp satıyor idim herşey bi anda maf oldu çünkü başka bir şeyden pek anlamam ailem yok denicek kadar az eşim ben çocugum hepsi bu kadar KOSKOCA DÜNYADA YANLIZ KALDIM BURADAN ÇOK GÜZEL DÖNÜŞLER ALDIM ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN AMA HER ŞEY ATEŞ PAHASI ÇOCUGUMA OYUNCAK ALMAK ÜST ALMAK İSTİYORUM HER BABANIN İSTEDİĞİ GİBİ AMA İNANIN SADECE ÇARESİZİM İNTİHAR ETMEYİ BİLE DÜŞÜNDÜM BİR NOT BIRAKIP AMA ÇOCUGUM HASTA VE YANINDA OLMAM LAZIM İNANIN UYUYAMIYORUM Bunalıma girdim nolur sesimi duyun