Manuelden otoya çekmiyorum, direk otomatik açiyorum. Manuelden otoya çekme gibi bir zahmete eskiden CHF yöntemlerinde yapiyorduk. Veya bazı hesaplarda ön provizyon istediğinde manuel açip otoya çekiyorum.
Ödenmemişin bununla alakasi yok. Ödenmemişin aslında faturaylada hiçbir ilgisi yok. Var diyen arkadaşlarla tezlerinin çürütülmesi pek vakit almaz. Ha şöyle birşey olabilir, web/app etc. çok fazla takmişsaniz ilgili kampanyadaki url'i gördüğü gibi ödenmemiş atmasi normaldir. Kredi kartı ile ödenmemişin alakasi yok. Laçka olmuş onlarca hesapta borç takılmış kartla reklam veriyorum. Problemde yok.
ödenmemişin kartla falan dediğiniz gibi hiçbir ilgisi yok faturalandırma sistemi ile sıfır alaka bunu öğrenmemiz baya güç olmuştu. sonrasında çözdük ama şimdide reklamı kabul edip 6-7 saat bekletmesi bizi yoruyor yayına girmesi için öylece bekliyoruz hesapları giricek diye. girdiğinde ise dediğin gibi 10 dolar civarına takılıp kalıyor bu TL hesaplarda 300 tl diğer hesaplarda para birimine göre değişiyor ancak hepsi 10 dolara denk geliyor ücret olarak.