visulix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan demo talep ettik
evet şirketimiz LTD DEĞİL ama Anonim şirket ve ortaklı şirket ben inceledigimde bir çok hata ile karşılaştım arkadaşa hata var yok dememek için direk developer olan diğer ortağıma ilettim oda incelesin çözüm olabilir mi diye
arkadaş daha 24 saat bile geçmeden ne oldu diye sordu bende ortaklarımada ilettim onlarda inceliyor diyince çemkirmeye başladı

belli ki yaşı ve tecrübesi çok az olan arkadasımızın böyle bir konu açması ve ağlayası tutmuş

sattığı oyunu incelemeden derin araştırmasını yapmadan alacagımızı düşünüyorsa yanılıyor forumda milyonlarca tl alışverişim mevcut ve sabırsızca app satmaya calısan kişilerden genelde kaçınırım cünkü ortada bir sorun vardır.

Konuda arkadaşa haklısın demeden önce bence biraz daha düşünün
Bir kez daha bu konuyu açmakta ne kadar haklı olduğumu çok iyi anladım, sabah dönüş yapacağım diyen bir zihniyetin tutup bunu buraya yazması kadar komik bir durum işte burada ki ticaret tabii ki sana mesaj atacağım dönüş yapmanı isteyeceğim, apk dosyası üzerinden nasıl developerin hata tespiti yapabiliyor ? Bana gelip bir hata var dedin mi de gelip hatalarla dolu diyorsun senden sonra 10 farklı kişiyle görüştüm tek bir kişi ağzını açıp hata var dememiş sen nasıl oluyorda bunları söyleyebiliyorsun ayrıca sana özel olarak açılmayan bir konuya neden bireysel yorum yapıyorsun ?

Forumda milyonlarca tl alışverişi olan adam tutup bir GDD talebi bile istemeden, GDD dökümanı görmek istemeden tutmuş buraya kafasına göre yorum yapmış Sabırsızca app satmaya çalıştığımı düşünen zihniyet Sabahına dönüş yapıp bilgi vereceğini söyleyip, daha sonrasında ortaklarım var onlarda bakacak diyip ben sana bir ara dönüş yaparım diyip konuyu geçiştiriyorsa seninle ticaret yapılmasında bir şüphe duyarım bu konuya tek bir yorum daha atmayın.

Bir ürünü bireysel almayı kafanıza koyduysanız bireysel görüşürüm, ortaklarınız varsa en başında ortaklarınızıda dahil edersiniz ve toplu bir konferans yapılır. Bireysel iletişime geçip alım yapmak istediğiniz bir projede ortaklarınıza sorup sormamanız beni ilgilendirmez şimdi bana son attığın mesaj vardı ya aynını sana iade ediyorum.

" İŞİNE BAK KAYBOL GİT "