Cenuta beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası bu kadar çok şikayetler ile.
Halbuki ciddi anlamda önerilebilecek bir firma idi. Bu saatten sonra istediği kadar kendini düzeltse de eski başarısını sürdüremez bence.
Umarım toparlarlar, uzun sürse de tekrar tavsiye edilen bir firma konumuna gelirler.

Odeaweb, Veridyen dışında bir firma tavsiyesinde bulunamıyorum artık kimseye.
Turhost ise fiyatları nedeniyle bütçesi müsait olanlara tavsiye edilebilir ancak.

Ben Vds üzerinde Cloudlinux + İmunify360 ekleyerek sitelerimi barındırıyorum ve günlük otomatik bir şekilde Google drive yedekliyorum, kafam son derece rahat uzun zamandır.
Performans, güvenlik ve yedek bir arada olduğu için maliyet göze batmıyor.

Ancak çoğu site sahibi Vds konusuna hem maliyet hem yönetim açısından pek sıcak bakamadığı için mecburen paylaşımlı hosting hizmeti almak zorunda kalıyor.

Haliyle sektörün içinde birileri olarak bazı firmaları da tavsiye etmek durumundayız. Ne yazık ki tavsiye edilebilecek firma sayısı giderek azalıyor, bu da beni üzüyor.

Hangi firma ile çalışırsanız çalışın, daima yedeklerinizi alın. Ve yedek almak bir alışkanlık haline gelmelidir ki mağduriyetler yaşanmasın.
Nihayetinde elinde yedeği olan bir site sahibi istediği an istediği firmaya geçiş yapabilir.

İyi forumlar, kolay gelsin herkese.