Selamlar,
Yıllardır forum içerisinde bir çok kişi ile dost oldum, aile gibi olduk, bir çok sıkıntım da elinden gelen ne varsa yapan arkadaşlarımız oldu Allah onlardan binlerce kez razı olsun, daha öncesinden işsiz kaldım sırf ihtiyacı olmadıkları halde bana iş veren kişiler de oldu, 6 yıl evvel kız evladım olduğunda durumumu bilen bir çok arkadaşımız yine her anlamda yanımda olmaya başlamıştı.
Evet, 6 yıl evvel kız çocuğumun mutluluğunu paylaşmıştım şimdi kendisi 1. Sınıfta okuyor inşallah vatana millete hayırlı olacak
Bugün ki sizler ile paylaşmak istediğim konu ise zamanında tutunabilmek adına temizlik, kaldırma boşaltma işleri ile ilerdigim bu yolda lojistik sektöründe yöneticilik ile terfimi sizler ile paylaşmak istiyorum, iyi ki varsınız.
Şimdi fotoğraf telaşına düştük kurumsal fotoğraf çekimi için İstanbul Anadolu yakası, Gebze, darıca da aşağıda belirttiğim çekimleri ücretli yapabilecek kişilerin iletişime geçmesini rica ederim.
Örnek istediğim çekim türleri
Allah'a ısmarladık dostlar, umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin, her zaman dik durun👋