Telegram iletici bota ihtiyacım var
İşin esasında basit tanımlamak gerekirse kanaldaki herhangi bir gönderiyi grubuma belirli saat aralığında iletmesini istiyorum
kanala gelen gönderiyi ileti şeklinde grubuma atmasını istemiyorum lakin gelen yeni gönderiyi degil benim seçtiğim gönderiyi manuel olarak seçeceğim ilkinde daha sonra o gönderiyi otomatik bir şekilde örnek olarak bir saat aralıklarla grubuma iletmesini istiyorum ileti şeklinde olması lazım
Belirlediğim Kanaldan gönderiyi bir kere seçip herhangi bir üzerinde değişiklik yapmadan direk iletmesini istiyorum
Kanala düşen yeni gönderiyi otomatik iletme değil bunu yapan botlar var zaten
*Otomatik gönderi çekici bot degil
*Kanaldaki gönderiyi grubuma kopyala yapıştır şeklinde atmasını istemiyorum direk kanaldan grupa iletecek iletildi olarak olması lazım
*Gönderiyi İlkinde manuel seçip grubuma belirledim zaman aralığında tekrar tekrar ileti olarak atmasını istiyorum
Benim istedigim bu kanala örnek bir günde 10 gönderi atılıyor bu 10 gönderi içinden bir tanesini seçip kendi grupuma 1 gün boyunca 1 saat aralıklarla iletmesi olucak zaman ayarını ben istediğim gibi yapmak istiyorum
Kanala gelen gönderiler de metin, linkli buton,resim,anket gibi gönderiler geliyor
Çekilecek olan gönderiler bu tarzda
Böyle bir Telegram botu arıyorum hali hazırda var ise iletişime geçerseniz sevinirim aklımda bir fiyat var eğer anlaşırsak almayı düşünüyorum.
Not: Detaylı detaylı yazdım Lakin ahım şahım bir bütçem yok sadece geliştirici arkadaşların Kafasında bir fikir oluşsun olurunu olmazını onlar bilir elimden geldikçe tanımladım.