E-Ticarete başladığım günden bu günü ne iadeler, ne saçma sapan müşteri sorular ne de başka birşey beni vizyonsuz smm'ciler kadar sinir etmedi.. Arkadaş reklam çıkıyorum bilmem şu sayfanın yöneticisiyim, danışmanıyım vs. vs. çekilişlerimize katılmak ister misiniz ya da sayfanıza beğeni atalım, takipçi atalım gibi gibi gibi.. Aslında bunların tamamının Türkçesi şu "Kendi sayfanızı kendi elinizle mahvetmek ister misiniz? Üstelik üstüne para ödeyerek

" Neyse bu gibi DM isteklerini zaten direk spamdan raporlayıp engelleyip geçiyorum ama bu ara yeni bir daha başladı..
Gönderilerin altlarına DM atar mısınız? diye yorum bırakıyorlar.. Es kaza lan müşteridir belki vs diye dönüş yaparsanız da yine aynı terane beğeni sağlayalım, takipçi sağlayalım, çekiliş yapalım vs. vs. vs.. Bir de hepsi ama hepsi o kadar vizyonsuz ki çok garip. Adam hesap yükselttiğini, beğeni attırdığını felan vaadediyor ( yersen ) sana mesaj attığı hesapta hiç bir halt yok.. Niye? Çünkü sürekli böyle spam yapıp milleti rahatsız ettiği için o spam hesaplarını da sürekli kaybediyor. Elbette bu iyi olasılık ben %99'unun gerçekte o güya danışmanı oldukları sayfa ile ilgileri olduğuna da inanmıyorum..
Ya arkadaşlar aranızda da böyle reklam yaptığını zanneden arkadaşlar varsa söyleyeyim bir halta yaramıyor küfür yemenizden başka..