Tek uzuldugum masum cocuklar digerlerine uzulecek 1 saniyem bile yok olmayacakta ne israilliler icin ne araplar icin israilinde cani cehenneme ben kendi soydaslarima goz yasimi dokuyorum ermenistan azerbaycan savasinda aylarca elimizden geleni yaptik oturdugumuz yerden yalandan ah vah cekmedik new york brooklynde yasayan azerbaycanli kardeslerimiz sahittir klavyenin tuslarina basarak destek vermedik 15 yasimdayken taksimde uygurlularla calistim zeytinburnunda beraber yasadim cogu daha uygurlulari bilmezken ben onlarlaydim...
Karabagda koyde yasayan 650 kisiyi bir gecede katlettiler kundaktaki cocuklarin yuzune ates ettiler 32 sene isgal altinda kaldi 32 sene bizim soydaslarimiz zulume ugradi bir tane arap gidip destek vermedi araplar ermenileri rumlari destekledi iran da gitti ermenilere silah verdi ... 100 sene once binlerce osmanli askeri arkadan hancerlendi 15 bin askerimiz kör edildi benim araplara aglayacak vaktim yok ...
Umarim bu sokak bombalanmistir... su kansizin kafasina 2 tane fuze atin yemin ediyorum sampanya patlatacagim...
100 sene once de hainlerdi 200 sene once de 500 sene oncede ...
yahudilerle araplar yuz yillardir kavga ediyor 150 sene oncede aynilardi 750 sene oncede bundan 100 sene sonra da 500 sene sonrada yine kavga edecekler yahudilerle araplari gorende sanki ilk defa savasiyorlar kavga ediyorlar sanir bunlar 500 sene once yine bir birini kesip dogruyorlardi amca cocuklari bizim meselemiz degil benim bunlara dokecek goz yasim yok benim kavgam degil benim meselem hic degil .