Yaptığınız işin kalitesi ile sizi sorgulamayıp yaşınız ile sorgulayan birisine iyi çalışmamışsınız. 18 yaşıma geçen aylarda girdim bugüne kadar yüzlerce müşteriye website ve yazılım geliştirdim hiç bir zaman yaşımla ilgili sorun yaşamadım. Resmi şirketlerden tutun bir çok kişi sizin yaptığınız işleri beğeniyor ve sizinle çalışmak istiyor ise 10 yaşında dahi olmanız etkilemez en iyi ihtimal ile aile izni talep eder. Bahsettiğiniz kişi bana göre işten vazgeçmiş yaptırmamak için sebep arayan bir hadsizden fazlası değil. Üstte yasal süreç, güven gibi örnekler veren arkadaşlar kendilerince haklı olabilir ancak akıl ve güven yaşta değil baştadır, adabtadır, konuşmadadır. Yasal süreç örneklemeside şahsen yaşamış birisi olarak ben kendim dolandırıldım iş tesliminde şikayetimi yaptığım süreçte karşı taraf hem küçük hemde yeri belirsiz birisiydi 1 ay içerisinde mahkemede karşı karşıya oturttular. Diyeceğim bukadar. Herkese inat çalışmaya devam enerjimiz ile enerjisi olmayanlara biz gençler isterse severek istemez ise zorla enerji vereceğiz.