Merhaba, ihtiyaç oluştu kredi çekmek istedim lakin Akbank ve Ziraat Bank bana hiç bir şekilde kredi vermiyor. Artı para kullanıyorum Akbank için lakin şuan da onu ödeyemem.
1000₺ dahi vermiyorlar nasıl yapacağım?
Kredi puanınız ve mevcut kredi ödemeniz - gelir bilginiz önemli etken olmaktadır. Gecikmeli ürünüz varsa yine kredi başvurusunda olumsuz yanıt almanız olasıdır. Tüm bankaları kullanan biri olarak şunları iletebilirim;
Yaptığınız tüm kredi başvuruları KKB nize yansır ve diğer bankalar tarafından görülür. Sık başvuru yapmanız ve olumsuz yanıt almanız diğer bankalar tarafından da dikkate alınan bir detaydır.
Akbank yeni müşterilere özellikle +para ve kredi kartı konusunda yardımcı oluyor. Tabi siciliniz yine önemli etken.
Ziraat Bankası maaş müşteri dışında mobilden başvurulara pek onay vermez, sizi gelir belgelerinizle birlikte şubeye yönlendirir.
Enpara'dan kredi alabilmeniz için puanınızın oldukça iyi ve aktif gecikmenizin olmaması gerekmektedir.
En kolay krediyi QNB Finansbank'dan alıyordum. Onunda faizi bir tık yüksek kalabiliyor.