Sizin icin Amazona'a baktim.
Zaten aciklamada yaziyor.
Logitech has different serial numbers for packaging vs. product, please keep your receipt for warranty purposes.
Urun cinde uretiliyor ve paketlemede Logitech tarafindan farkli seri numarasi veriliyor deniyor. Garanti kagidini sakladiktan sonra bir sorun olmaz.
Yorumlarda ki yildiz sayisina bakabilirsiniz. Cakma olsa 1 yildiniz asamaz zaten. Kaldi ki Amazon'da da cakma satilacagini hic sanmiyorum. Mumkun degildir.
Iade konusuna gelince ben farkli bir ulkeden Creative ses karti almistim. Iade icin DHL kargosu ile gondermeniz gerekiyor. Sistemden cikti aliyorsunuz. 2-3 bandrol veriyor. Bunlari istenilen sekilde yapistirip anlasmali firmaya teslim ediyorsunuz.
Ben yanlis yapistirmistim. Biri kargo disina yapistirilmasi gerekiyordu. Kargo geri gelmisti. Sonra Amazon'u aradim iade edemedim dedim. 200 dolarlik urunu bana iade ettiler. Urununuzu gondermeyin biz size para iadesi yapiyoruz demislerdi. Dilerseniz iadeyi deneyebilirsiniz. Satici firma farkli ise biraz ugrastiriyor. Bulundugunuz yerdeki DHL kargo firmasina atmaniz gerek.
Fareye gelince alicisini kontrol edebilirsiniz, alici Logitech fare cakma zaten olmasi munmkun olamaz.
Reddit'teki konulara goz atabilirsiniz.
Alıcısı mouse içinde geldi ve üzerinde Logi yazıyor. USB portuna takıp çıkarması çok zor.