Uzun zamandır aklımda fakat bir türlü başaramadığım hesap için sizlere bir kaç sorum olacak. Umarım yardımcı olursunuz.

Konseptini kafamda belirledim ve çalışmalara bu hafta başlayacağım. Bu hesaba kaliteli ve kemik takipçi çekmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Aklımdaki soru işaretleri için aşağıya yazıyı bırakıyorum.

1- Sıfırdan bir hesap oluşturup instafly ile aynı konseptten takipçi isteği ile büyüyebilir miyim?
Bunu yaparken sıfır hesap olması sebebiyle hemen bir kaç içerik yükleyip daha sonra mı instafly takipçiye başlayayım yoksa hesapta gönderi olmadan takip etmeleri başatayım mı?

2- Forumda satılan boş hesaplardan alıp oraya gönderileri yükleyerek takipçi isteklerine başlasam sağlıklı olur mu?

3- İstediğim her şey yolunda giderse günlük kaç post reels atmak mantıklı olur? İnsanların duvarlarını çok fazla kaplamak nasıl etki eder?

4- İçeriklerimi hazırlarken bir süreye ihtiyacım var bu süre içerisinde içerikler hazırlanırken sürenin sonunda aylık bir reklam limitim olacak bu reklam limitimi benzer içerikli sayfalara mı vermek mantıklı yoksa başka fikirleriniz var mıdır?