Zamanında bende Vakıfbank diye Yapı Kredi Bankası'na gitmişim. Birisine havale olacaktı. O kadar sıra bekledim. Sıra bana geldi şuraya havale yapacağım dedim adam havale masrafı çıkar Vakıf Bank'tan yapın dedi.

Adamın bir bakışı vardı. Bir bozuldum, nasıl çıktım bankadan bilemiyorum.
Bir seferinde de Ürgüp e bir arkadaşın yanına gidecektim. Sen git Nevşehir yerine Niğde ye bilet al. Niğde otogardan arkadaşın konumuna bakıyorum Kayseri ile Niğde arası kadar mesafe var. Ya nasıl olur diyorum. Niye bu kadar uzak gösteriyor. Sonra baktım ki Niğde otobüsüne binmişim

Parasını da online ödemiştim ve mecbur hemen inip Nevşehir'e bilet aldım.
Orada da hata ettim. Minibüsler gidiyormuş. Otobüs ile gidince Avanos da indiriyormuş. Avanos da indim sap gibi kaldım. Üstümde de nakit yok. Kartta para var sadece. Sonra telefondan 1 km uzakta bir otelin ATM'sini buldum. Oradan para çekip geri geldim. Dolmuşa binip Ürgüp'e vardım.
Daha geçen de ablamı terminale bıraktım. Tatil için gelmişti ve okullar açıldığı için Bodrum a döndü. Giderken de tramvay ile giderim dedim. Tramvay gelince bindim, tekli koltuğa oturdum, müziği de açtım gidiyorum. Bir ara dalmışım, gözümü bir açtım Kayseri'yi bilenler bilir Talas Cemilbaba yerine İldem e binmişim. Dışarı karanlık, tramvay da film kaplı, köprüyü görünce anladım. Hemen inip tekrar Tuna caddesi tarafına gittim, oradan Talas a gidene bindim.
Konu sahibinin hikayesi benim hikayelerin yanından geçemez

Tamamen dikkatsizliğimden kaynaklanıyor. Ya dikkat edeyim diyorum yine aynısı oluyor. Neyse iyi kötü 35 yaşıma gelebildim bu kafayla ona da şükür