Çok teşekkür ederim, açıkçası şuan aklımda iki model oluştu ilki Dacia Sandero stepway diğeride sizin öneriniz. Araştırıp almaya karar verince sizden yardım almayı çok isterim ek olarak Dacia Sandero stepway önerir misiniz hocam sizce nasıl bir araç?
kesinlikle önermiyorum. yürüyen tabutun modern hali. yol tutuş desen yok. sağlamlık desen yok. çaresizsen alacağın araba modelidir dacia'nın geneli. ben araba konusunda japondan şaşmam hocam.
japonlar arasında en kötüsü hondadır sağlamlık arıza bakımından. honda bile bir çok alman markasından ve tüm diğer fransız italyan arabalarından öndedir sağlamlık açısından.
fark ne ?
japon markalar kaputun altına önem verir. elektronik aksam mininmum seviyededir. bu yüzden sağlam sıkıntısız arabalardır.
diğer markalar özellikle alman arabaları teknoloji ağırlıklıdır. elektronik aksam çoktur. sık sık arıza verir. benim bir önceki arabam polo idi. sağlam usta bulmak bir dert, sıkıntısı bitmez başka bir dert.
fransız arabaları ise tabiri caizze ne o yansın ne o yansın ortaya karışık üretilen araçtır. ondan biraz ondan biraz yani.
bu aracı satarsam ilerde alacağım tek araç yine japon markası lexusdur.