Oldukça ilgimi çekti hocam bütçemede uygun ama 200 tane bile yok şuan ilanda bu kadar az olması parça sorunu ve ilerde satışta vs çıkarmaz mı? Dediğiniz gibiyse araştırıp almayı düşüneceğim
1- hocam bir maldan çok ilan varsa insanlar neden çok satıyor bu aracı diye düşünmeniz gerekir. adam memnun ki satmıyor. ben 2 defa ilana koydum aracımı, birincisinde 1 saat sonra 2. sinde ertesi gün kaldırdım ilandan. satamıyorsun. daha yüksek bir model alma, farklı bir araç kullanma hissi arada bir geliyor ama beni durduran tek şey amaan kim uğraşacak sanayiyle orayla burayla sorunsuz ara bin işte diyorum.
2- facebook ve whatsapp üzerinden her gruba dahilim. parça arayıpta bulamayana denk gelmedim ki öyle parça ihtiyacında olmuyor. 4 yıldır sadece 1 radyatör değiştirdim. var sen düşün.
3-satışı piyasa arabalarına göre yavaştır. ama emin ol satmak istemeyeceksin. ben ilk aldığımda 1 yıl boyunca evin balkonundan arabama bakarak sigara içiyordum. bu bile deli keyifti benim için. 8 yıl boyunca para biriktirdim bu arabayı almak için.
kendi aracımdan 2 kare paylaşacağım seninle. ne demek istediğimi anlarsın belki hocam
tek kötü yanı, çok nazar değiyor. son 1 yıldır arabamı yıkamıyorum artık.