Öncelikle yorum yapan herkese çok teşekkür ederiz. Gerçekten samimi duygularınız bizim için ÇOK önemli. Elimden geldiğince sorularınıza yanıt vermeye çalışacağım. Gözden kaçan sorular olursa özelden ya da konu altından tekrar yazmanızı rica ederim.

furkansrby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temayı alan ilk türk olabilirim, sürekli güncelleme yapılıp tema güncel tutulursa çok iyi olur.
e-Ticaret kategorisindeki tüm temalarımız sürekli güncelleniyor. Cosmetsy, Bacola, Machic, Clotya, Furnob ve Partdo temalarını ayda en az bir kere güncelliyoruz. WooCommerce ve WordPress için gelen güncellemeleri inceliyoruz.

innovative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar temanızı satın almayı düşünüyorum lakin şöyle bir sorum olacak. Electronics demo da bir ürüne tıklayınca Electronics 2 de bulunan ürün sayfasına aktarıyor.
Electronics ve Electronics 2 aynı WordPress üzerine kurulmuş iki farklı anasayfa. Aynı ürünler kullanıldı. Siz aldığınız zaman tek bir anasayfanız olacağı için böyle bir şeyle karşılaşmayacaksınız.

ElmasMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Desteklediği ödeme altyapılarını, kargo firmalarını vb. öğrenebilir miyim
Tema WooCommerce ile 100% uyumlu. WooCommerce ile uyumlu tüm ödeme alt yapıları ve kargo firmalarını destekler.

m_aydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temalar baya iyi , Sınırsız kurulum varmıydı ?
Bir lisans bir domain için kullanılabilir.

böö adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel görünüyor. iPadden baktığımda bir kaç problem var. Çok başarılı buldum. Otomotiv yedek parça konusunda yeni tema satın aldım. Bir önerim var. Aldığım temayı seçme nedenim headerda bulunan “my vehicle” bölümüdür. Kendi marka, model, yıl ya da motor seçeneklerimizi girince parçalarda ürün sayfasında bu ürün aracınıza uyumludur gibi bir not olması güzel duruyor. Bu özelliği eklerseniz temanızı alacağım.

Bir de mobilde ürün listelerinde tek değil de 2 sütun ürün görünümü de olması iyidir.

Tüm bunlar dışında başarılarınızın devamını dilerim, gerçekten çok beğendim.
WooCommerce nitelikleri kullanarak sınırsız arama filtresi oluşturabilirsiniz ve sonuçları listeleyebilirisiniz. Fakat ürün detay sayfası için şuan bir özelliğimiz bulunmuyor.

2 Sütun; Tema ayarlarından ayarlayabilirsiniz.

megonal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden içine türkçe dil dosyasını eklemiyorsunuz.
Madem sizin tarafınızdan oluşturuldu, türkçe dil desteği yok sanırım.
Loco Translate eklentisini kullanarak panelden çok rahat bir şekilde Türkçeye çevirebilirsiniz.

megonal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok.
Çeviriyi elle yapmanız gerekli.
.
Tek tek yapılacaksa çok uzun sürer kim uğraşacak onunla tema yapımcısı arkadaş bir bilgi verirse ona göre alım yaparız.
Tema panelinde olduğunu yazmışlar bende almayı düşünüyorum öyle bir kısmım yok mu?
Loco Translate eklentisini kullanarak panelden çok kolay bir şekilde Türkçeye çevirebilirsiniz.