10 yıldır sayfa yönetim geçmişim var her sayfanın farklı algoritması var. Çok sayfa yönettim çok sayfam var hali hazırda.4 milyon takipcili kadın sayfam var, 1.2m takipcili bilgi sayfam var. 100k keşfet hesabım var.
Eğer ki hesabınızda gönderiler keşfet etkisi almıyorsa şunu deneyebilirsiniz(Tekrar söylüyorum her hesabın farklı bir algoritması var)
; Seri paylaşımlar yaparak ( 10 dk içinde 3 reels ) 3 reelsin kesin 1 tanesi erişim alacak ve yarı zamanlı keşfet etkisi alacak.
--
Bir diğer garip bir olay ise; hesaba gelen dmleri kontrol edin cevap verin, yorumlara cevap verin, gönderileri beğenin, özellikleri kullanın. Her ne kadar özellikleri kullanırsanız hesabın algoritması o derece açılıyor.
1.2m bilgi sayfam bi ara ihlal yedi 55-60k beğeniden 1-2k ya düştü hemde tam 6 ay boyunca bu sekil devam etti.
Şaka gibi gelebilir ama zaten erişim yok diyerek hesapta canlı yayın açtık ve konuk aldık sohbet ettik. Ertesi gün hesabın erişimi tekrardan 50k beğeniye be 1m lik hesap 4-5m reels izletmeye başlamıştı.
Demem o ki her hesabın algoritması instagramda farklı çalışıyor, ama tiktok... tiktok ise boş hesaba video atın 0 takipçili hesapta 20k izletiyor