Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alacaginiz fiyat onemli. Bayon tasarimi guzel ama Hyundai modelleri genel olarak fazla yakiyor.
Hocam ben tasarımını hiç beğenmiyorum aslında Bugün bir bayiden 1.050.000 fiyat verdiler. Bende 1.25 Fiesta var ona çok yakıyo diyodum ben ama broşür verilerine göre Bayon %25 falan daha fazla yakıyo.

eviL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim kullanıyor, çok memnun. Sıfır almıştık, otomatik araç için yakıtı normal. 100 km de şehir için 6/6,5 litre yakıyor. Şehirler arası 100km/4lt e kadar düşüyor sıkıştırmayınca. Benim arabamdan sonra ses yalıtımı çok iyi. 1.4 motor’un çok güçlü olmasını bekleyeme, drift yapmayacaksan ihtiyaçlarını fazlasıyla görür. Bayon piyasasında jeep marka suv ların 3-5 yaşınkilerini bulabilirsin fakat yakıt olarak çok fark eder. Citroen, jeep, egea cross aynı segmentte araç ama hiç biri bayon kadar içimize sinmemişti. tercihimiz bayon oldu.
Hocam şehir içi 6/6,5 Lt yakıyosa eğer öper başıma koyarım ben. Broşüründe 8 Lt yazıyo bi de biliyosunuz o veriler hiç tam olmuyo daha yüksek oluyo ben 9-9.5 falandır diye düşünüyodum. Motordan çok bi beklentim yok atmosferik 1.4 sonuçta ama ben de 1.25 atmosferik kullanıyorum. Uzun yolda 130-140 diyince müziğin sesini açmak zorunda kalıyorum motor sesini bastırsın diye yoksa öyle hız yapan birisi değilim. Fiyat / Performans olarak sanırım şu anda piyasadakı en iyi araç ama hiç test sürüşü falan yapamadığım için kullananların yorumlarını merak ettim